fbpx
LID WORDEN VAN VERENIGING BEROEPSGOEDERENVERVOER

Samen streven naar een betere CAO

Als lid van onze vereniging ben je onderdeel van een gemeenschap van collega’s in het beroepsgoederenvervoer die zich inzetten voor een betere toekomst van onze sector. Met jouw lidmaatschap profiteer je van deskundige hulp bij arbeidsconflicten, vertegenwoordiging in belangrijke branche overleggen en netwerkmogelijkheden met professionals.

DIT MAAKT ONS UNIEK

Van praktijk naar beleid

Wij zijn uniek omdat we rechtstreeks uit de praktijk komen. Als enige vereniging verdedigen we de CAO voor het beroepsgoederenvervoer met helden die uit de branche zelf komen.

MAAK KENNIS MET ONZE LEDEN

Deze helden gingen je voor

Ger Trines

@BeroepsChauffeur

Als lid van de Vereniging Beroepsgoederenvervoer ben ik betrokken bij belangrijke branchebesprekingen en besluitvormingsprocessen. Het voelt geweldig om een stem te hebben in de toekomst van onze sector.

Jesse van der Veen

@PassieVoorHetVak

Deze Vereniging is echt top! Ik werk al een tijdje met ze samen en ze hebben niet alleen veel kennis over het beroepsgoederenvervoer, maar ook veel passie. Ze weten hun theoretische kennis perfect te combineren met praktijkervaring. Echt geweldig! 🚚🎉

Tonnie Vinke

@BeroepsChauffeur

Als lid van de Vereniging Beroepsgoederenvervoer voel ik me gesteund en gerespecteerd. Het is geruststellend om te weten dat ik altijd kan rekenen op hun deskundige advies en assistentie.

INSPRAAK & VERBETERING VOOR

Slechts 12,50 per maand

Sluit je vandaag nog aan en draag bij aan een verbeterde sector! Samen zetten we ons in voor eerlijke arbeidsvoorwaarden en een veilige werkomgeving voor alle chauffeurs.

Als lid krijg je toegang tot onze jaarlijkse ledenvergadering, exclusieve content, deskundig advies en ondersteuning bij conflicten, plus uitgebreide kennis over jouw CAO.

Actieve ondersteuning

Als lid van VBGV help je mee aan een sterke sector en kun je meebeslissen over je eigen arbeidsvoorwaarden. Onze experts staan altijd voor je klaar met advies en ondersteuning, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Invloed op Modernisering

Jouw lidmaatschap stelt je in staat om mee te denken en invloed uit te oefenen op de modernisering van de cao, wij dragen samen met onze leden bij aan een gezonde toekomstgerichte sector.

Juridische Bijstand

VBGv biedt juridische ondersteuning en individuele belangenbehartiging om ervoor te zorgen dat je rechten en belangen worden gewaarborgd.
MAAK HET VERSCHIL VOOR ONZE SECTOR

Schrijf je vandaag nog in!

Sluit je nu aan en zet de eerste stap naar een betere toekomst in het beroepsgoederenvervoer

Lidmaatschap

€ 12,50 per maand

Donatie formulierDeze site wordt beschermd door reCAPTCHA, Hierdoor zijn de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google van toepassing.

Lid worden | €11,50 p/m | Maandelijks Opzegbaar